Διεθνείς Πληρωμές

Πληρώστε σε όλο τον κόσμο γρήγορα και με ασφάλεια

Εκτεταμένες δυνατότητες

Οι συνδέσεις μας με συστήματα πληρωμών σε όλο τον κόσμο σάς επιτρέπουν να πληρώνετε τους προμηθευτές, τους υπαλλήλους και τους επιχειρηματικούς σας συνεργάτες στο νόμισμα που είναι κατάλληλο για αυτούς και εσάς

Πληρώστε τοπικά σε περισσότερα από 25 νομίσματα

Πληρώστε διεθνώς σε περισσότερα από 130 νομίσματα

Νέες δυνατότητες σε νομίσματα προστίθενται τακτικά

ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

Το δίκτυο πολλαπλών πληρωμών της Ebury σημαίνει ότι μπορούμε να παραδώσουμε τις πληρωμές σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, με τα περισσότερα νομίσματα να φτάνουν την ίδια ημέρα.

Είμαστε μέλος του SWIFT. Ως πάροχος υπηρεσιών πληρωμών σύμφωνα με το SWIFT gpi, διασφαλίζουμε ότι οι πληρωμές σας γίνονται πιο γρήγορες με διαφάνεια στο κόστος και την κατάσταση συναλλαγής

Είμαστε επίσης συνδεδεμένοι με το SEPA μέσω μεταφοράς πίστωσης SEPA και στον κόσμο του Instant με ταχύτερες πληρωμές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν ξεχνάμε όλες τις δυνατότητές μας να αποδεσμεύουμε πληρωμές στο εσωτερικό.

Ολοκληρωμένη λύση

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τους νομισματικούς λογαριασμούς μας,δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις. Εάν η απάντηση που αναζητάτε δεν υπάρχει, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Ebury Online
ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΝΕΟ

Η λύση μαζικής πληρωμής περιορίζει την πολυπλοκότητα και το χρόνο επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πρόσβαση σε πληρωμές και είσπραξη σε περισσότερες από 200 χώρες

Ένα προσαρμόσιμο κιτ εργαλείων ενσωμάτωσης

Εκτεταμένη εμπειρία διαχείρισης κινδύνων

Απλή διαδικασία πληρωμής σε πολλά νομίσματα

EBURY INSTANT ΝΕΟ

Η άμεση μεταφορά μεταξύ λογαριασμών Ebury είναι πλέον διαθέσιμη 24/5.

Οι πελάτες της Ebury μπορούν πλέον να πραγματοποιούν πληρωμές ο ένας στον άλλο σε πραγματικό χρόνο χάρη στo Ebury Instant. Το σύστημά μας αναγνωρίζει πληρωμές μεταξύ δύο υπαρχόντων πελατών και εκτελεί την πληρωμή αμέσως. Δεν απαιτείται πρόσθετη λειτουργικότητα ή πληροφορίες.

Χωρίς καθυστερήσεις. Άμεση πληρωμή.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ακόμη και με εκτεταμένες δυνατότητες διαχείρισης πληρωμών στο διαδίκτυο, γνωρίζουμε ότι μερικές φορές μπορεί να θέλετε να μιλήσετε στην ομάδα μας.

Με εκτενή γνώση των συστημάτων πληρωμών, των μαζικών πληρωμών, της διαχείρισης κινδύνων και της δικής μας τεχνολογίας, η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας όταν την χρειάζεστε.

Ελάτε σε επαφή

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

Ανοίξτε έναν λογαριασμό και ξεκινήστε να κάνετε ταχύτερες πληρωμές σε εκατοντάδες νομίσματα

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τις δυνατότητες πληρωμών μας, ρίξτε μια ματιά στις Συχνές Ερωτήσεις. Εάν η απάντηση δεν υπάρχει, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.