Διεθνείς Πληρωμές

Δραστηριοποιηθείτε παντού γρήγορα και με ασφάλεια

  Oι παγκόσμιες λύσεις πληρωμών που προσφέρουμε, σας δίνουν τη δυνατότητα να εκτελέσετε πληρωμές αποτελεσματικά και με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο σε πάνω από 130 διαφορετικά νομίσματα. Έχουμε αναπτύξει την τεχνολογία, ώστε να πραγματοποιείτε τις πληρωμές σας στο εξωτερικό, από την εκτέλεση συναλλαγών σε ισοτιμίες ημέρας, μέχρι την αποστολή κεφαλαίων προς τον αποδέκτη σε λιγότερο από δύο λεπτά.

  Payments

  Στείλετε τα χρήματά σας παντού

  Μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματά σας διεθνώς σε πάνω από 130 διαφορετικά νομίσματα, ώστε να συναλλάσσεστε όπου και αν χρειαστεί. Οι εκτενείς συνεργασίες που διαθέτουμε με κορυφαίες τράπεζες, σημαίνει ότι έχετε και εσείς πρόσβαση στο συνάλλαγμα πολλών αναπτυσσόμενων αγορών.

  Payments

  Αποδοτικότητα

  Επεκτείνετε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας με την αυτοματοποίηση και την ταχύτητα των πληρωμών σας, πραγματοποιήστε μεγάλο όγκο πληρωμών προς τους προμηθευτές σας μέσα από το σύστημα πολλαπλών πληρωμών μας και βεβαιωθείτε ότι οι πληρωμές σας ακολουθούν τις πιο γρήγορες και πιο οικονομικές μεθόδους με τη βοήθεια των υπηρεσιών μας.

  Payments

  Ευκολία και απλότητα

  Στην Ebury σας διευκολύνουμε στη διακίνηση των χρημάτων σας, καθώς και στις πληρωμές σας δίνοντάς σας την επιλογή να διαχειρίζεστε μόνοι σας τον λογαριασμό σας online, μέσω τηλεφώνου, ή email. Όταν κλείνετε μια συναλλαγή γνωρίζετε εξ αρχής πόσο ακριβώς θα χρειαστεί να πληρώσετε, χωρίς την έκπληξη λοιπών χρεώσεων. Απλό!

  Οι δυνατότητες της Ebury : Πληρωμές & Συλλογή Κεφαλαίων

  Οι προσαρμοσμένες λύσεις συναλλάγματος που παρέχουμε, σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε μεταφορές κεφαλαίων σε ξένο νόμισμα, ακόμα και σε ασταθείς αγορές. Παράλληλα με τον μεγάλο όγκο ξένου νομίσματος που συναλλασσόμαστε, οι καταξιωμένες σχέσεις μας με επενδύτες που διαμορφώνουν τις αγορές, καθώς και με τοπικές και περιφερειακές τράπεζες, όχι μόνο μας επιτρέπουν να παρέχουμε ανταγωνιστικές ισοτιμίες, αλλά και ασύγκριτη πρόσβαση σε ρευστότητα σε εξωτικά νομίσματα και αγορές. Ανακαλύψτε τις εκτεταμένες δυνατότητές μας παγκοσμίως, όπου μπορούμε να μεταφέρουμε ή να συλλέξουμε κεφάλαια είτε σε τοπικό, είτε σε άλλα νομίσματα.

  Πρόσβαση στο χάρτη των δυνατοτήτων μας

  Οι Δυνατότητές μας ώς προς τις Διεθνείς Πληρωμές

  Διενεργούμε συναλλαγές σε πάνω απο 130 διαφορετικά νομίσματα

  Μπορείτε να αποστείλετε πληρωμές εγχώρια αλλά και σε διεθνές επίπεδο, σε πάνω από 130 νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τις αναπτυσσόμενες χώρες όπως Βραζιλιάνικα Ριάλ και Ινδικές Ρουπίες παρέχοντας σε όλα ανταγωνιστικές ισοτιμίες.

  Γρήγορη πληρωμή

  Οι πληρωμές σας αποστέλλονται με τις πλέον ασφαλείς και αποδοτικές μεθόδους μέσω του συστήματος διεθνούς μεταφοράς χρημάτων που διαθέτουμε. Με την ιδιότητά μας ως μέλη του συστήματος SWIFT, και με τη συνδρομή των διεθνών τραπεζικών μας εταίρων, παρέχουμε στους προμηθευτές σας ανά τον κόσμο τη σιγουριά πως θα πληρωθούν στην ώρα τους, στο επιθυμητό νόμισμα, ακόμα και σε μία ημέρα.

  Πολλαπλές Πληρωμές

  Πληρώστε ταυτόχρονα πολλαπλούς αποδέκτες σε πολλά διαφορετικά νομίσματα με ένα ανέβασμα απλού αρχείου στην διαδικτυακή πλατφόρμα της Ebury ή με τη βοήθεια του dealer σας, μειώνοντας έτσι το χρόνο που σπαταλάτε κάθε φορά προκειμένου να εκτελέσετε τις πολλαπλές πληρωμές σας.

  Ebury Online

  Η διαδικτυακή μας πύλη είναι δωρεάν, πολύ εύκολη στη χρήση της και παρέχεται σε όλους τους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να ελέγχουν και να διαχειρίζονται τον λογαριασμό τους 24/7. Μπορείτε να συναλλάσσεστε διαδικτυακά σε πάνω από 50 νομίσματα και να δίνετε εντολή πληρωμών στους δικαιούχους τους. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα μας Ebury Online.

  Πλήρης Λογιστική Κάλυψη

  Παρέχουμε όλες τις αποδείξεις διαδικτυακά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και αποδεικτικά των πληρωμών σας για λογιστικούς λόγους. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε το ιστορικό του λογαριασμού σας διαδικτυακά, αλλά και να είστε ενήμεροι σχετικά με τις εκκρεμούσες πληρωμές σας, ή τα αποθεματικά σας.

  Ασφάλεια

  Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα το θέμα της ασφάλειας των πληρωμών και της επιχείρησής σας και επειδή είμαστε ελεγχόμενος Εξουσιοδοτημένος Οργανισμός Πληρωμών, τα κεφάλαιά σας είναι διασφαλισμένα και προστατευμένα σε ξεχωριστούς τραπεζικούς λογαριασμούς πελατών.

  Η Διαδικασία της Πληρωμής απο την Αρχή ώς το Τέλος

  Ελάτε σε επαφή
  μαζί μας

  Μέσα απο τη διαδικτυακή πλατφόρμα Ebury Online, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή ακόμα απευθυνόμενοι στον προσωπικό σας σύμβουλο, ελάτε σε επαφή μαζί μας και εμείς θα σας παρέχουμε μια προσφορά ισοτιμίας.

  Η Ebury διενεργεί
  την συναλλαγή

  Μόνον εφόσον επιβεβαιώσετε οτι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ισοτιμία που σας προσφέρθηκε, η Ebury κλείνει τη συναλλαγή.

  Λαμβάνετε
  Απόδειξη

  Θα σας αποστείλουμε απόδειξη συναλλαγής ως επιβεβαίωση οτι η πληρωμή έχει κλειστεί. Μπορείτε επίσης να βρείτε όλες τις αποδείξεις σας στη διαδικτυακή πλατφόρμα Ebury Online.

  Αποστολή
  Κεφαλαίων

  Θα σας προωθήσουμε τα στοιχεία του λογαριασμού μας, καθώς και τον κωδικό αναφοράς της συναλλαγής, ώστε να μας αποστείλετε τα κεφάλαια προκειμένου να εκτελεστεί η πληρωμή.

  Αποστολή Πληρωμής
  στους Δικαιούχους

  Θα αποστείλουμε την πληρωμή σας μέσω του ασφαλούς δικτύου μας προς τον/την δικαιούχο, την προσυμφωνημένη ημερομηνία.

  Λαμβάνετε Απόδειξη
  Πληρωμής

  Με την αποστολή της πληρωμής, τόσο εσείς, όσο και ο/η δικαιούχος θα λάβετε απόδειξη πληρωμής, η οποία επιβεβαιώνει οτι η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί.

  • Τι σημαίνει Συναλλαγή Τρέχουσας Ισοτιμίας;

   Η συναλλαγή τρέχουσας ισοτιμίας, είναι η συναλλαγή η οποία χρησιμοποιεί την επικρατούσα ισοτιμία της ημέρας, ώστε να κλειστεί μια συναλλαγή μεταξύ εκείνου που πουλάει και εκείνου που αγοράζει ένα ζεύγος νομισμάτων. Είναι η πιο κοινή μορφή συναλλαγής ξένου συναλλάγματος.

   Όταν ολοκληρωθεί μια συναλλαγή, η διευθέτηση των κεφαλαίων διαρκεί συνήθως μέχρι και δύο ημέρες.

  • Τι είναι η ημερομηνία αξίας;

   Όταν πραγματοποιείτε μια συναλλαγή με την τρέχουσα ισοτιμία, μπορείτε να επιλέξετε ποιά ημέρα θα γίνει η εξόφληση του κεφαλαίου. Η ημέρα αυτή λέγεται ημερομηνία αξίας και ανάλογα με το ζεύγος νομισμάτων μπορεί να γίνει την ίδια μέρα, ή μέχρι και δύο μέρες αργότερα.

  • Πώς να κλείσετε μια συναλλαγή τρέχουσας τιμής στην Ebury Online;

   Το να κλείσετε μια συναλλαγή σε τρέχουσα ισοτιμία μέσα απο τη διαδικτυακή μας πλατφόρμα Ebury Online, είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία και παίρνει λιγότερο απο δύο λεπτά για να ολοκληρωθεί.

   Παρακολουθείστε το βίντεο

  Απόψεις πελατών μας...