ΠΙΣΤΩΣΗ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

Αναπτύξτε τις εξαγωγές της επιχείρησής σας με μία ευέλικτη δανειακή λύση

Η πίστωση εξαγωγών όχι σας προσφέρει ένα ευέλικτο εργαλείο για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο εξωτερικό. Όχι μόνο μπορείτε να έχετε τα χρήματα από τις πωλήσεις σας στο εξωτερικό άμεσα, προσφέροντας προνομιακούς όρους στους πελάτες σας, αλλά μπορείτε να λαμβάνετε χρήματα ακόμα και σε τοπικό νόμισμα, προσφέροντας σημαντικές διευκολύνσεις στους πελάτες σας.

ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ
αυξηστε το κεφαλαιο κινησησ σασ και παρεχετε στουσ πελατεσ σασ στο εξωτερικο καλυτερουσ ορουσ πληρωμων

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ
εξυπηρετηστε καλυτερα τουσ υπαρχοντεσ πελατεσ σασ, προσφεροντασ τουσ καλυτερουσ πιστωτικουσ ορουσ. απευθυνθειτε σε μεγαλυτερουσ πελατεσ με το ευελικτο δανειακο προϊον μασ

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ
απλη και διαφανησ πλατφορμα για να κανετε και να ενημερωνεστε για τισ πληρωμεσ σασ

  • ΧΩΡΙΣ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

    Στην Ebury δεν είμαστε της λογικής να σας χρεώνουμε για κάτι που δεν χρησιμοποιείτε. Η πίστωση εξαγωγών δεν έχει χρεώσεις ανοίγματος ή διατήρησης λογαριασμού.

  • ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 150 ΜΕΡΕΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ

    Εσείς λαμβάνετε τα χρήματα σας άμεσα και ο πελάτης σας μας πληρώνει μετά από και έως 150 μέρες. Το ανταγωνιστικό επιτόκιο που σας προσφέρουμε υπολογίζεται και αφαιρείτε από το ποσό που εσείς εισπράτετε, χωρίς να χρειάζεται να χρεώσετε κάποιο καπέλο τον προμηθευτή σας.

  • ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ

    Πέρα από τα δανειακά μας προϊόντα εκμεταλευτείτε τις δομές τις Ebury για να λάβετε και να πληρωθείτε σε πάνω από 140 νομίσματα.