Προγράμματα συνεργασίας

Ευέλικτα προγράμματα συνεργασίας για να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας

  Είτε απλώς μας συστήσετε στις επαφές σας, είτε συνεργαστείτε με την Ebury προκειμένου να αξιοποιήσετε τις υποδομές και την τεχνολογία μας, τα ευέλικτα προγράμματα συνεργασίας που διαθέτουμε, σας επιτρέπουν να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας και να δημιουργήσετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

  Είδη Συνεργασίας

  Παραπέμψτε τις επαφές
  σας σε εμάς

  Εταίρος για Συστάσεις

  Αποκτήστε νέα ροή εσόδων

  Ξεκινήστε την
  Επιχείρησή σας

  Έταιρος Start Up

  Ξεκινήστε την δική σας εταιρεία Συναλλάγματος χωρίς κόστος σύστασης

  Μεγαλώστε την
  Επιχείρησή σας

  Έταιρος Ανάπτυξης

  Αυξήστε το κέρδη σας με τις δυνατότητές μας

   

  Χαρακτηριστικά Συνεργασίας

  Ευελιξία: Επιλέξτε το είδος της συνεργασίας που σας βολεύει και καθορίστε ποιές υπηρεσίες ή δυνατότητες της επιχειρησής σας θα επιθυμούσατε να αναλάβουμε.

  Αυξήστε τα κέρδη σας: Μπορείτε να επωφεληθείτε απο ένα ελκυστικό ποσοστό προμήθειας , ενώ οι εταίροι ανάπτυξης μπορούν επίσης να επιτύχουν σημαντικά επίπεδα διατήρησης του πελατολογίου τους, αλλά και να διευρύνουν τις προοπτικές τους για επιπλέον πιθανούς πελάτες.

  Απλά και με ευκολία: Το βέλτιστο και γρήγορο ξεκίνημα συνεργασίας με την Ebury σας δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να παρέχετε συστάσεις μέσα σε 7 ημέρες, ή να προωθείτε τις υπηρεσίες μας μέσα σε 6 εβδομάδες.

  Το να στήσετε τη δική σας επιχείρηση συναλλάγματος – FX Brokerage – είναι πολύ απλό, καθώς εμείς σας παρέχουμε τις δυνατότητες και τις υποδομές μας, ώστε εσείς να επικεντρωθείτε στις πωλήσεις και στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Επιπλέον, διαθέτουμε αφοσιωμένη ομάδα, η οποία στηρίζει τους συνεργάτες μας.

  Έχετε πρόσβαση σε όλες μας τις δυνατότητες

  • Ευρείες δυνατότητες στις αγορές συναλλάγματος, οι οποίες περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες στρατηγικές αντιστάθμισης κινδύνου
  • Γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές σε πάνω απο 130 διαφορετικά νομίσματα

  Και όλες οι υποδομές μας

  • Καινοτόμος τεχνολογία συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας πλατφόρμας, Ebury Online
  • Αφοσιωμένη στην επιχείρησή σας ομάδα λειτουργίας και ομάδα Dealers
  • Είτε ώς έταιρος start-up, είτε ως έταιρος ανάπτυξης, θα λειτουργείτε υπό την αιγίδα της Ebury, πιστοποιημένου και αδειδοτημένου ινστιτούτου πληρωμών, εποπτευόμενου από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς της Μ.Βρετανίας, την FCA
  • Ανωτέρου επιπέδου πάροχοι ρευστότητας και με ανταγωνιστικά πιστωτικά όρια

  Επικοινωνήστε με την ομάδα μας

  Ελάτε σε επαφή με τους ειδικούς συνεργάτες μας και αυξήστε τα έσοδά σας