Πλατφόρμα & ΑΡΙ

Καινοτόμος τεχνολογία που στηρίζει την ανάπτυξη και σωστή λειτουργία της επιχείρησής σας

  Η διαδικτυακή πλατφόρμα της Ebury σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς σας γρήγορα, εύκολα και απλά, ώστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην επιχείρησή σας. Έχουμε αναπτύξει μια πλατφόρμα, η οποία ταιριάζει στις ανάγκες μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε λογαριασμούς και συναλλαγές, καθώς και να εκτελείτε πληρωμές μόνοι σας από την αρχή μέχρι το τέλος τους.

  technology

  Εύκολη στην Κατανόηση

  Εύκολη και απλή στη χρήση της, ώστε να κάνετε συναλλαγές διαδικτυακά σε τρέχουσες τιμές, ή ανάληψη χρημάτων απο το προθεσμιακό σας συμβόλαιο και να δίνετε εντολή για πληρωμές προς τους παραλήπτες, απο την αρχή μέχρι το τέλος, σε δύο λεπτά.

  technology

  Ασφάλεια

  Η διαδικτυακή μας πλατφόρμα προσφέρει επιπλέον ασφάλεια για την επιχείρησή σας. Η πλατφόρμα σας δίνει τη δυνατότητα να διαχωρίζετε τους ρόλους των χρηστών που τη διαχειρίζονται και σας παρέχει επιπλέον επίπεδα εξουσιοδότησης ως προς την εκτέλεση πληρωμών και την ασφαλή σύνδεση/ login.

  technology

  Έλεγχος

  Εσείς ελέγχετε πώς χρησιμοποιείται την πλατφόρμα, έχοντας την ευελιξία να καθορίζετε τα επίπεδα διαχείρισης των χρηστών της επιχείρησής σας, αλλά και να αποφασίζετε ποιες λειτουργίες θα κάνετε διαδικτυακά και ποιες με τη βοήθεια του προσωπικού σας συμβούλου.

  Δυνατότητες της πλατφόρμας Ebury Online

  Έχετε πρόσβαση 24/7: Παρακολουθείστε και διαχειριστείτε τον διαδικτυακό σας λογαριασμό 24/7, έχοντας πρόσβαση σε όλες τις παλαιές συναλλαγές σας, αναφορές και αποδείξεις, ώστε να έχετε όλο το απαραίτητο λογιστικό υλικό για εσάς και τους προμηθευτές σας.

  Πληρωμές και διαχείρισή τους: Ασχέτως αν κάνετε τις συναλλαγές σας διαδικτυακή ή με τη βοήθεια του προσωπικού σας συμβούλου, μπορείτε να προσθέσετε τραπεζικούς λογαριασμούς δικαιούχων και να εκτελέσετε πληρωμές μέσα από την πλατφόρμα.

  Εκτελέστε τις συναλλαγές σας διαδικτυακά: Πραγματοποιήστε συναλλαγές σε πάνω απο 50 νομίσματα ή κάντε ανάληψη απο το προθεσμιακό σας συμβόλαιο διαδικτυακά μέσα απο την πλατφόρμα μας.

  Πολυ-πληρωμές: Εκτελέστε πολυ-πληρωμές ταυτόχρονα σε πολλούς δικαιούχους και σε διαφορετικά νομίσματα, με την φόρτωση ενός απλού αρχείου στην πλατφόρμα, για να πληρώνετε γρήγορα όλους τους προμηθευτές σας και το προσωπικό σας παγκοσμίως.

  Διπλή Εξουσιοδότηση: Αυξήστε την ασφάλεια στις συναλλαγές σας και μειώστε τον παράγοντα του ανθρώπινου λάθους με τη λειτουργία εξουσιοδότησης «Four Eyes».

  Επίπεδα πρόσβασης: Προσθέστε πολλαπλούς χρήστες και ελέγξτε το επίπεδο πρόσβασης που θα έχουν, από «μόνο για ανάγνωση» ως και πλήρη δυνατότητα διαχείρισής της.

  Συνεχής Ενσωμάτωση μέσα απο το API μας

   

  1. Το ERP ή το σύστημα διαχείρισης Treasury της εταιρείας σας είναι συνδεδεμένα με την Ebury μέσα από ένα API

  2. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην Ebury μέσα απο το σύστημά σας και να εκτελέσετε συναλλαγές απο την αρχή ως το τέλος

  3. Το API έχει συνεχή πρόσβαση στις διαδικτυακές μας δυνατότητες και σας δίνει την ευελιξία να αυξάνετε την προσφορά σας προς τους τελικούς σας πελάτες.

  <>