Διαχείριση Συν/κού Κινδύνου

Εξειδικευόμαστε στη διαχείριση της αστάθειας των αγορών, ώστε να προστατεύσετε την επιχείρησή σας

Οι λύσεις που προσφέρουμε σχετικά με την αντιστάθμιση του συναλλαγματικού κινδύνου, σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τα αναπόφευκτα ρίσκα συναλλάγματος που εμπεριέχονται στις διεθνείς συναλλαγές. Ανεξαρτήτως από το μέγεθος της επιχείρησής σας, η εξειδίκευση και οι προβλέψεις μας για τις συναλλαγματικές αγορές, θα σας βοηθήσουν να στηρίξετε τις αποφάσεις σας, έτσι ώστε να προστατέψετε τα περιθώρια της επιχείρησής σας και να βελτιώσετε τις προβλέψεις σας σχετικά με τον προϋπολογισμό της.

currency

Εμπιστοσύνη

Πάντα προσπαθούμε να κατανοήσουμε και να γνωρίσουμε την επιχείρησή σας και τις συνολικές της ανάγκες, την ροή των κεφαλαίων της, καθώς και τις απόψεις της ως προς την ανάληψη ρίσκου, ώστε να χτίσουμε αντίστοιχες στρατηγικές αντιστάθμισης του συναλλαγματικού κινδύνου προσαρμοσμένες σε εσάς.

currency

Ευελιξία

Οι λύσεις μας όσον αφορά στην αντιστάθμιση συναλλαγματικού κινδύνου, σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε αυτό το ρίσκο σε πάνω απο 140 νομίσματα και να χρησιμοποιείτε τα προθεσμιακά μας συμβόλαια βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα, απο 3 μέρες ως 5 χρόνια.

currency

Προστασία

Είτε στέλνετε χρήματα σε προμηθευτές, είτε πληρώνετε τιμολόγια, είτε λαμβάνετε κεφάλαια από θυγατρικές ή πελάτες, τα περιθώρια κέρδους σας είναι προστατευμένα απο την αστάθεια των αγορών και ταυτόχρονα σας παρέχουν ξεκάθαρη ρευστότητα, ώστε να διαχειρίζεστε τον προϋπολογισμό σας ευκολότερα.

Απόψεις πελατών μας...

Πώς δουλεύουν οι Λύσεις που προσφέρουμε

 

Συμβουλές για το Ρίσκο

Ως πελάτης της Ebury έχετε πρόσβαση στον προσωπικό σας dealer, ο οποίος θα δουλέψει μαζί σας, ώστε να κατανοήσει τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σχεδιάσει μια στρατηγική αντιστάθμισης του συναλλαγματικού κινδύνου για εσάς.

Προθεσμιακά Συμβόλαια

Προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος προθεσμιακών συμβολαίων, από σταθερά προθεσμιακά σε εύελικτα συμβόλαια προκειμένου να κλείσετε ισοτιμία μέχρι και 5 χρόνια. Μπορείτε επίσης να αντισταθμίσετε το συναλλαγματικό σας ρίσκο σε νομίσματα των αναπτυσσόμενων χωρών μέσα από την ολοκληρωμένη σειρά των NDF’s συμβολαίων.

Market Orders

Market Orders: Με την βοήθεια του dealer σας, μπορείτε να καθορίσετε ανώτατα και κατώτατα όρια στις ισοτιμίες που συναλλάσσεστε, ώστε να επιτύχετε εκείνη που θέλετε, είτε σε συναλλαγή τρέχουσας ισοτιμίας, είτε σε προθεσμιακό συμβόλαιο. Τέτοιες πράξεις είναι γνωστές ως εντολές Limit Market και Stop Loss, και εγγυώνται ότι διενεργείτε τις συναλλαγές σας με βάση τις παραμέτρους που εσείς επιλέγετε.

Ενημέρωση για τις Αγορές

Οι αναλυτές μας παρέχουν ημερήσια, εβδομαδιαία καθώς και εξειδικευμένη ενημέρωση σχετικά με το συνάλλαγμα, ώστε να σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις. Όντας ένας από τους δέκα βασικούς αναλύτες του Bloomberg για πολλά ζεύγη νομισμάτων, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να δημιουργήσουμε για εσάς τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές αντιστάθμισης του συναλλαγματικού σας κινδύνου.

Ebury Online

Μπορείτε να δείτε τις τελευταίες καθώς και παλαιότερες συναλλαγές σας, ενώ μπορείτε να κάνετε ανάληψη καιπληρωμές από το προθεσμιακό σας συμβόλαιο διαδικτυακά, αλλά και να ελέγχετε εύκολα και γρήγορα τον λογαριασμό σας. Δείτε περισσότερα σχετικά με την Ebury Online.

Πληρωμές

Αφού καθορίσετε τη στρατηγική σας, μπορείτε να διαχειρίζεστε τα προθεσμιακά σας, και να κάνετε μόνοι σας πληρωμές, χρησιμοποιώντας τις καινοτόμες υποδομές πληρωμών που διαθέτουμε, με την εγγύηση ότι οι πληρωμές σας αυτές γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.

 • ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ;

  Το 2016 αποδείχτηκε μια εξαιρετικά ασταθής χρονιά για τις αγορές του συναλλάγματος, υπογραμμίζοντας τα σημαντικά οφέλη για εταιρείες και ιδιώτες που χρησιμοποιούν εργαλεία διαχείρισης της έκθεσης τους στην μεταβολή της συναλλαγματικής αγοράς, μειώνοντας έτσι το ρίσκο τους. Η διασφάλισή σας ενάντια στον κίνδυνο σας επιτρέπει...

  Διαβάστε περισσότερα

 • Τι είναι το Προθεσμιακό Συμβόλαιο;

  Οι οικονομικές αγορές είναι ασταθείς και τα πιο σημαντικά ζεύγη συναλλάγματος έχουν δείξει μεγαλύτερες διακυμάνσεις συγκριτικά με άλλα νομίσματα αναπτυσσόμενων χωρών. Στην ουσία όσον αφορά τα προθεσμιακά συμβόλαια, έχετε δύο επιλογές, είτε το σταθερό προθεσμιακό - fixed-, είτε το ευέλικτο - open window- ώστε να επιλέξετε ποιo είναι το καταλληλότερο για εσάς, ανάλογα με τις λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Τι είναι το NDF;

  Τα συμβόλαια NDF σας βοηθούν να προστατέψετε τα περιθώρια της επιχείρησής σας, αλλά και να διαχειριστείτε το ρίσκο που ενέχεται στην λήψη ή αποστολή πληρωμών σε νομίσματα με περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν μπορούν να μετατραπούν σε άλλο νόμισμα.

  Διαβάστε περισσότερα