Λογαριασμοί Συλλογής Κεφαλαίων

Συλλέξτε αποτελεσματικά κεφάλαια από όλο τον κόσμο

  Εκμεταλευτείτε τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας, οι οποίοι υπάρχουν σε πάνω απο 70 διαφορετικά νομίσματα, ώστε να συλλέγετε κεφάλαια απο πελάτες ή θυγατρικές με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και μεταφέρετε τα χρήματά σας μετατρέποντάς τα σε Ευρώ με απίστευτες ισοτιμίες.

  Όταν όλα αυτά τα συνδυάσετε με τις στρατηγικές διαχείρησης κινδύνου, σημαίνει πως θα έχετε μια σταθερή ισοτιμία για να επαναπατρίσετε τα κέρδη απο τις πωλήσεις σας στο εξωτερικό και να γνωρίζετε επακριβώς τα έσοδα σας, τα οποία θα επιστρέψουν πίσω στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς στην Ελλάδα.

  collection

  Αποτελεσματικά

  Απλοποιείστε τις λειτουργίες και απαλλαγείτε από την ανάγκη να διατηρείτε τραπεζικούς λογαριασμούς σε πολλαπλά νομίσματα και διαφορετικές τοποθεσίες.

  collection

  Μειώστε τα κόστη σας

  Αποφύγετε τις σχετικές τραπεζικές χρεώσεις και μειώστε τα λειτουργικά σας έξοδα, τα οποία προέρχονται συνήθως από πληρωμές, οι οποίες απαιτούν πολύ χρόνο και προσωπική εργασία.

  collection

  Διαφάνεια

  Τιμολογήστε τους πελάτες σας στο τοπικό τους νόμισμα, ώστε να γνωρίζουν επακριβώς τα έξοδα τους και αποφύγετε έξοδα αποστολής κεφαλαίων. Εν τω μεταξύ, η επιχείρησή σας θα έχει την πλήρη εικόνα των εσόδων της.

  Οι δυνατότητές μας σε Λογαριασμούς Εισπράξεων

  Οι λογαριασμοί συλλογής κεφαλαίων: Διαθέτουμε τη δυνατότητα να συλλέγουμε κεφάλαια σε 70 διαφορετικά νομίσματα, πολλά απο τα οποία δεν είναι συνήθη για τοπικές τράπεζες, όπως πολλά νομίσματα αναπτυσσόμενων χωρών.

  Επαναπατρισμός Κεφαλαίων: Εφόσον έχετε συλλέξει τα κεφάλαια σας σε ξένο νόμισμα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ανταγωνιστικές μας ισοτιμίες για να τα μεταφέρετε πίσω στους λογαριασμούς της επιχείρησής στο τοπικό σας νόμισμα.

  Ταχύτητα και Ασφάλεια: Ο επαναπατρισμός των κεφαλαίων σας γίνεται γρήγορα και με ασφάλεια, με τη χρήση της τεχνολογίας μας και μια απλή εντολή πληρωμής.

  Η Ebury Διαδικτυακά: Μπορείτε να βλέπετε να κεφάλαια που έχετε συλλέξει με την βοήθεια της Ebury, μέσα απο τη διαδικτυακή μας πλατφόρμα και να δώσετε εντολή για προώθηση των κεφαλαίων σας με την μορφή πληρωμής, προς τους λογαριασμούς που θα επιλέξετε.