Ebury Fusion

Η έξυπνη λύση πληρωμών και διαχείρισης κινδύνου

  Κάντε τα περίπλοκα εύκολα με την Ebury Fusion. Η ολοκληρωμένη μας λύση συνδυάζει συμβουλές από ειδικούς, διαχείριση κινδύνου και υπηρεσίες με τη βοήθεια του καινοτόμου Payment Factory προσδίδοντας αποδοτικότητα στις διεθνείς πληρωμές και εισπράξεις της επιχείρησής σας.

  Για μεγαλύτερες επιχειρήσεις με πολύπλοκες διεθνείς πληρωμές και ανάγκες διαχείρισης του συναλλαγματικού κινδύνου, η Ebury Fusion, εγγυάται ότι θα έχετε τη σωστή λύση για την επιχείρησή σας. Έχουμε ήδη πελάτες στους τομείς της τεχνολογίας, της ναυτιλίας, των ΜΚΟ, της διαχείρισης Trust, καθώς και στους τομείς των εισαγωγών και εξαγωγών.

  fusion

  Μείωση Κόστους

  Συγχωνεύστε τις διαδικασίες πληρωμών και εισπράξεων της εταιρείας σας με την Ebury, ένα πάροχο διαχείρισης υπηρεσιών, για να μειώσετε και να εξαλείψετε τα λειτουργικά σας έξοδα και τις όποιες χρεώσεις.

  fusion

  Κλιμάκωση

  Η Ebury Fusion μπορεί να μεγαλώσει μαζί με την επιχείρησή σας. Στην πραγματικότητα, είμαστε ένας απο τους μεγαλύτερους παρόχους ολοκληρωμένων και αυτοματοποιημένων πληρωμών, οπότε και έχουμε την εξειδίκευση και την εμπειρία να στηρίξουμε την ανάπτυξή σας.

  fusion

  Έλεγχος

  Οι λύσεις/υπηρεσίες μας μπορούν να ενσωματωθούν στα συστήματα της επιχείρησής σας και να σας εξασφαλίσουν οτι οι πληρωμές γίνονται βασιζόμενες στις στρατηγικές αντιστάθμισης κινδύνου της επιχειρησής σας δίνοντας σας ταυτόχρονα και τον απόλυτο έλεγχο.

  fusion

  ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  Το άνοιγμα λογαρισμού για απλές πληρωμές μπορεί να γίνει ακόμη και σε μια μέρα. Για τη διευθέτηση πιο πολύπλοκων πληρωμών ίσως χρειαστεί μια με δυο εβδομάδες, ώστε να ξεκινήσετε να συναλλάσεστε όσο πιο άμεσα γίνεται.

  Βασικά Χαρακτηριστικά

  Συμβουλές απο Ειδικούς: Η επιχείρησή σας είναι για εμάς ξεχωριστή. Έτσι είτε θελήσετε να αναθέσετε σε τρίτους τη διαχείριση και διευθέτηση των πληρωμών σας, καθώς και να προστατεύσετε τα περιθώρια σας απο την αστάθεια των συναλλαγματικών αγορών, είτε θελήσετε να αυξήσετε την αποδοτικότητα και την ταχύτητα των πληρωμών σας, εμείς θα φροντίσουμε ώστε η Ebury Fusion να είναι άμεσα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Οι ειδικοί της Ebury θα συνεργαστούν μαζί σας για να καταλάβουν τις ακριβείς στρατηγικές/ανάγκες της επιχείρησής σας, τις προσδοκίες, καθώς και τα βασικά σας προβλήματα, ώστε να καθορίσουν τη σωστή εκείνη στρατηγική όσον αφορά τις πληρωμές, τα έσοδα, αλλά και την αντιστάθμιση κινδύνου.

  Το Καινοτόμο Payment Factory της Ebury: Η καινοτόμος τεχνολογία και δομή του Payment Factory της Ebury, σας επιτρέπει να συμπτύξετε και να βελτιστοποιείσετε τις πληρωμές σας, εξοικονομώντας λειτουργικό κόστος. Με την ύπαρξη τραπεζικών λογαριασμών συλλογής κεφαλαίων απο τρίτους, εξουσιοδότηση πληρωμών και πρόσβαση σε πάνω απο 130 νομίσματα με ανταγωνιστικές ισοτιμίες, η Ebury Fusion, σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώνετε αυτόματα και γρήγορα κεφάλαια απο προμηθευτές, πελάτες και θυγατρικές, καθώς και να εκτελείτε πληρωμές προς τρίτους, με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο.

  Υπηρεσία Διαχείρισης Πληρωμών: Γνωρίζουμε καλά πως η διαχείριση των διεθνών πληρωμών, καθώς και των αντίστοιχων εσόδων είναι σπατάλη χρόνου και ένα επιπλέον λειτουργικό βάρος. Γι’ αυτό τον λόγο, μέρος των υπηρεσιών που προσφέρουμε μέσα απο την Ebury Fusion, είναι και η διαχείριση των πληρωμών σας, στηρίζοντας το λειτουργικό αυτό κομμάτι της επιχειρησής σας απο την αρχή ως το τέλος. Μπορούμε συγκεκριμένα να διαχειριστούμε για εσάς ερωτήματα σχετικά με τις πληρωμές, να σας βοηθήσουμε στη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας, να διεκπεραιώσουμε και να ελέγξουμε αρχεία πληρωμών και να συνεργαστούμε με τις θυγατρικές σας, ώστε να συλλέξουμε τα κεφάλαια στην ώρα τους. Μπορούμε να διαβεβαιώσουμε οτι εσείς, οι πελάτες σας, οι προμηθευτές και οι θυγατρικές σας θα έχετε μια άψογη εξυπηρέτηση και εμπειρία.

  Συνεχής Ενσωμάτωση: Η Ebury Fusion σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες και τις λύσεις που σας προσφέρουμε, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των διεθνών σας πληρωμών. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το Payment Factory της Ebury Fusion ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας σας. Επιλέξτε ένα, ή συνδυασμό από τα παρακάτω:
  Ενσωματώστε την τεχνολογία πληρωμών μας στο ERP ή στο Treasury Management σύστημα της εταιρείας σας μέσω του API μας, χρησιμοποιήστε τη διαδικτυακή μας πλατφόρμα – την κατοχυρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης πληρωμών της Ebury – για να διαχειριστείτε τις πληρωμές σας, ή εκτελέστε πληρωμές με τη βοήθεια του δικού σας ειδικού – dealer.