Διεθνείς Πληρωμές

Δραστηριοποιηθείτε παντού γρήγορα και με ασφάλεια

  Οι παγκόσμιες λύσεις πληρωμών που προσφέρουμε, σας δίνουν τη δυνατότητα να εκτελέσετε πληρωμές αποτελεσματικά και με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο σε πάνω απο 140 διαφορετικά νομίσματα. Έχουμε αναπτύξει την τεχνολογία, ώστε να πραγματοποιείτε όλες τις πληρωμές σας στο εξωτερικό, απο την εκτέλεση spot συναλλαγών μέχρι την αποστολή κεφαλαίων προς τον αποδέκτη, σε λιγότερο απο δύο λεπτά.

  Payments

  Εκτελέστε τις συναλλαγές σας παντού

  Μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματά σας διεθνώς σε πάνω απο 140 διαφορετικά νομίσματα, ώστε να συναλλάσεστε όπου και αν χρειαστεί. Οι εκτενείς συνεργασίες που διαθέτουμε με τις μεγαλύτερες τράπεζες παγκοσμίως σας παρέχουν πρόσβαση στο συνάλλαγμα πολλών αναπτυσσόμενων αγορών.

  Payments

  Αποδοτικά

  Κάντε την επιχείρησή σας ακόμα πιο αποδοτική, αυτοματοποιώντας και κάνοντας τις πληρωμές σας πιο γρήγορες. Πραγματοποιήστε ταυτόχρονες πληρωμές στους προμηθευτές σας μέσω του συστήματος πολυπληρωμών μας, έχοντας τη βεβαιότητα ότι οι πληρωμές σας θα γίνουν με τον πλέον γρήγορο και οικονομικό τρόπο.

  Payments

  Ευκολία

  Στην Ebury οι πληρωμές και οι μεταφορές χρημάτων γίνονται απλά και όπως βολεύει την επιχείρησή σας. Έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείται τον λογαριασμό σας διαδυκτιακά, μέσω τηλεφώνου ή e-mail. Πριν κλείσετε μία συναλλαγή γνωρίζετε ακριβώς τα ποσά που θα χρεωθείται, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Τόσο απλά!

  ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ EBURY ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ

  Με τις εξειδικευμένες λύσεις συναλλάγματος μπορείτε να κάνετε τις μεταφορές σας χωρίς έγνοιες, ακόμα και σε χώρες με μεγάλες συναλλαγματικές διακυμάνεις. Εκτός από τον μεγάλο όγκο συναλλάγματος που εμπορευόμαστε, οι σχέσεις μας με τις μεγαλύτερες τράπεζες αλλά και μια σειρά από περιφεριακά χρηματοπιστωικά ιδρύματα, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε, όχι μόνο ανταγωνιστικές ισοτιμίες αλλά και ασυναγώνιστη πρόσβαση σε εξωτικά νομίσματα.
  Ανακαλύψτε όλες τις χώρες που μπορείτε τόσο να στείλετε, όσο και να λαμβάνετε χρήματα σε πολλαπλά νομίσματα.

  Δείτε τον χάρτη με τις ικανότητές μας

  Οι δυνατότητές μας για διεθνείς πληρωμές

  Διενεργούμε συναλλαγές σε πάνω απο 140 διαφορετικά νομίσματα:

  Μπορείτε να αποστείλετε πληρωμές εγχώρια, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, σε πάνω απο 140 νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων πολλών απο αναπτυσσόμενες χώρες όπως Βραζιλιάνικα Ριάλ και Ινδικές Ρουπίες και όλα σε ανταγωνιστικές ισοτιμίες.

  Γρήγορες πληρωμές:

  Οι πληρωμές σας αποστέλλονται με τον πλέον ασφαλές και αποδοτικό τρόπο μέσω του συστήματος διεθνούς μεταφοράς χρημάτων που διαθέτουμε. Με την ιδιότητά μας ως μέλη του συστήματος SWIFT, και με τη συνδρομή των διεθνών τραπεζικών μας εταίρων, παρέχουμε στους προμηθευτές σας ανά τον κόσμο τη σιγουριά πως θα πληρωθούν στην ώρα τους, στο επιθυμητό νόμισμα, ακόμα και την ίδια ημέρα.

  Πολλαπλές Πληρωμές:

  Πληρώστε ταυτόχρονα, πολλαπλούς αποδέκτες σε πολλά διαφορετικά νομίσματα με το ανέβασμα ενός απλού αρχείου στην διαδικτυακή πλατφόρμα της Ebury, ή με τη βοήθεια του dealer σας, μειώνοντας έτσι το χρόνο που σπαταλάτε κάθε φορά προκειμένου να εκτελέσετε τις διεθνείς πληρωμές σας.

  Ebury Online

  Η διαδικτυακή μας πλατφόρμα είναι δωρεάν, πολύ εύκολη στη χρήση της και παρέχεται σε όλους τους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να ελέγχουν και να διαχειρίζονται τον λογαρισμό τους ανά πάσα στιγμή (24/7). Μπορείτε να συναλλάσσεστε διαδικτυακά σε πάνω απο 56 νομίσματα και να δίνετε εντολές πληρωμών στους δικαιούχους σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την πλατφόρμα μας Ebury Online.

  Πλήρης Λογιστική Κάλυψη:

  Παρέχουμε όλες τις αποδείξεις, διαδικτυακά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και αποδεικτικά των πληρωμών σας για λογιστική, φορολογική χρήση. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε το ιστορικό του λογαριασμού σας διαδικτυακά, αλλά και να είστε ενήμεροι σχετικά με τις εκκρεμείς πληρωμές σας, ή τα υπόλοιπά σας.

  Ασφάλεια:

  Η ασφάλειά σας είναι ένα θέμα πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε ένας εποπτευόμενος Εξουσιοδοτημένος Οργανισμός Πληρωμών και έτσι τα κεφάλαιά σας είναι πλήρως διασφαλισμένα και προστατευμένα σε διαχωρισμένους τραπεζικούς λογαριασμούς πελατών.

  Η διαδικασία πληρωμών από την αρχή μέχρι το τέλος

  Ελάτε σε επαφή
  μαζί μας

  Μέσα απο τη διαδικτυακή πλατφόρμα Ebury Online, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή ακόμα απευθυνόμενοι στον προσωπικό σας σύμβουλο, ελάτε σε επαφή μαζί μας και εμείς θα σας παρέχουμε μια προσφορά ισοτιμίας.

  Η Ebury διενεργεί
  την συναλλαγή

  Μόνον εφόσον επιβεβαιώσετε οτι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ισοτιμία που σας προσφέρθηκε, η Ebury κλείνει τη συναλλαγή.

  Λαμβάνετε
  Απόδειξη

  Θα σας αποστείλουμε απόδειξη συναλλαγής ως επιβεβαίωση οτι η πληρωμή έχει κλειστεί. Μπορείτε επίσης να βρείτε όλες τις αποδείξεις σας στη διαδικτυακή πλατφόρμα Ebury Online.

  Αποστολή
  Κεφαλαίων

  Θα σας προωθήσουμε τα στοιχεία του λογαριασμού μας, καθώς και τον κωδικό αναφοράς της συναλλαγής, ώστε να μας αποστείλετε τα κεφάλαια προκειμένου να εκτελεστεί η πληρωμή.

  Αποστολή Πληρωμής
  στους Δικαιούχους

  Θα αποστείλουμε την πληρωμή σας μέσω του ασφαλούς δικτύου μας προς τον/την δικαιούχο, την προσυμφωνημένη ημερομηνία.

  Λαμβάνετε Απόδειξη
  Πληρωμής

  Με την αποστολή της πληρωμής, τόσο εσείς, όσο και ο/η δικαιούχος θα λάβετε απόδειξη πληρωμής, η οποία επιβεβαιώνει οτι η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί.

  • Τι σημαίνει Συναλλαγή Τρέχουσας Ισοτιμίας;

   Η συναλλαγή τρέχουσας ισοτιμίας, είναι η συναλλαγή η οποία χρησιμοποιεί την επικρατούσα ισοτιμία της ημέρας, ώστε να κλειστεί μια συναλλαγή μεταξύ εκείνου που πουλάει και εκείνου που αγοράζει ένα ζεύγος νομισμάτων. Είναι η πιο κοινή μορφή συναλλαγής ξένου συναλλάγματος.

   Όταν ολοκληρωθεί μια συναλλαγή, η διευθέτηση των κεφαλαίων διαρκεί συνήθως μέχρι και δύο ημέρες.

  • Τι είναι η ημερομηνία αξίας;

   Όταν πραγματοποιείτε μια συναλλαγή με την τρέχουσα ισοτιμία, μπορείτε να επιλέξετε ποιά ημέρα θα γίνει η εξόφληση του κεφαλαίου. Η ημέρα αυτή λέγεται ημερομηνία αξίας και ανάλογα με το ζεύγος νομισμάτων μπορεί να γίνει την ίδια μέρα, ή μέχρι και δύο μέρες αργότερα.

  • Πώς να κλείσετε μια συναλλαγή τρέχουσας τιμής στην Ebury Online;

   Το να κλείσετε μια συναλλαγή σε τρέχουσα ισοτιμία μέσα απο τη διαδικτυακή μας πλατφόρμα Ebury Online, είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία και παίρνει λιγότερο απο δύο λεπτά για να ολοκληρωθεί.

   Παρακολουθείστε το βίντεο

  Απόψεις πελατών μας...